Om oss

Ett litet familjeföretag som gärna hjälper till så gott det går! Vår verksamhet har växt från en liten blomsteraffär med spelhörna till en slags sambandscentral med allt ifrån begravningsverksamhet till möjlighet att betala räkningar, skicka och hämta paket och köpa blommor för hela året förstås. Vi hjälper till från vaggan till graven, och det vi inte kan fixa hjälper vi gärna till att lotsa vidare till den som kan. Ingen fråga är för liten eller stor!

Anitha Lundkvist

Jag föddes i Adak men blev en äkta Lövångerstjej. Jag älskar min hembygd. Matlagning är inte min grej, men jag syr gärna. Ger mig ofta i kast med svåra korsord. Lyssnar på P1 och beundrar Jessika Gedin.

Rut Morén

Har precis köpt hus med min sambo Micke (som fotar våra finaste bilder!) i Lövånger men har funnits i krokarna i många år. Landsbygdspatriot som gärna testar gärna nya grejer och idéer. Sjunger och visslar typ jämt. Gillar kvinnor generellt, men hjärtat bultar lite extra för feministiska profiler som Ida Östensson, Nina Rung och Katarina Wennstam.

Maria Karlsson

Ny i Lövånger, gammal i blomsterbranschen. Jag brinner för service, jämställdhet, ost, jord och badkar. När jag blir president över universum kommer jag rädda planeten, utrota rasism och värna om djuren. Jag har ingen favoritblomma och jag tycker att vi borde prata mer om döden.

Följ oss:

facebook Facebook
instagram Instagramwebbdesign av evelina östlund | louiseevelina