Bröllop

Vid planering av ett bröllop är ofta valet av brudbukett en av de viktigaste frågorna, och ofta utgångspunkten för övrig färgsättning och blomsterarrangemang. Det går att göra brudbuketter i alla prisnivåer, från några få hundralappar till flera tusen kronor, beroende på vilka krav och önskemål brudparet har.


Priser

Många faktorer påverkar priset.
I grunden kostar oftast samma sorts blomma av exakt samma art, med samma storlek och kvalitet, vid samma tidpunkt, i stort sett lika mycket hos alla florister. Samtidigt varierar ofta priset på en och samma sorts blomma under året, beroende på säsong.
Även val av eventuella utsmyckningar såsom pärlor, nålar, band, hållare och andra tillbehör påverkar priset. Generellt kostar brudbuketter i hållare mer än handbundna brudbuketter. I slutändan blir varje brudbukett unik, och sammantaget går det inte att uppge fasta priser. En brudbukett kan kosta några hundralappar, men också flera tusen kronor, beroende på vad kunden ställer för krav på slutresultatet.

Riktpriser för brudbuketter och andra bröllopsblommor
Brudbukett i hållare: från 1 500 kr
Bunden brudbukett: från 1 000 kr
Corsage: från 175 kr
Tärnbukett: från 500 kr
Näbb-bukett: från 300 kr
Bordsdekorationer: Efter överenskommelse
Priset på övriga tillbehör som band, nålar, pärlor varierar helt utifrån vad kunden önskar. Priset på kompletterande bröllopsblommor, som exempelvis hårblommor, varierar utifrån val av blommor.


Konsultation

Hos Lövångers Blommor får varje brudpar ca en timmes konsultation med en florist i samband med att brudbuketten bokas. På så vis får varje brudpar tips, idéer och alternativ som förhöjer upplevelsen, och samtidigt ökad medvetenhet om vad som är realistiskt att få för ett visst pris, och hur en eventuell sträng budget kan hållas.
Konsultationen kostar 500:- som sedan dras av på slutsumman vid eventuellt köp. Observera att priserna ovan är ett slags genomsnittspris för väl genomarbetade bröllopsblommor, och att det enskilda priset kan vara både lägre och högre, utifrån beskrivningarna om prisvariation.
Ring eller maila för mer information.

Kontakta oss

Tel: 0913-100 36
info@lovangersblommor.se

webbdesign av evelina östlund | louiseevelina